Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 20.12.2013 21:41
A A A

Avokadosalaatti

2 avokadoa

1 ruukku salaatinlehtiä

3 rkl oliiviöljyä

2 tl sitruunamehua

0,5–1 dl kurpitsansiemeniä

(suolaa)

Asettele pestyt salaatinlehdet kulhoon. Paloittele kypsät avokadot kuutioiksi omaan astiaan ja lisää joukkoon sitruunan mehua (maun mukaan). Huom! Sitruunan mehu estää avokadon tummentumisen. Paahda kurpitsansiemeniä hetki kuumalla paistinpannulla, ilman öljyä, koko ajan sekoitellen. Lopuksi lisää kaikki ainekset salaatinlehtien joukkoon ja tarjoile heti.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Alkuruuat ja salaatit