Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 27.08.2012 22:27
A A A

Kauratoskaomenat

2–4 omenaa

2 rkl vettä

1–2 rkl siirappia

1 tl kanelia

Kauratoska:

50 g margariinia

0,5 dl sokeria

2 dl kaurahiutaleita

Laita omenaviipaleet voideltuun uunivuokaan.

Valuta viipaleiden päälle vesi ja siirappi.

Ripottele pinnalle kanelia.

Sulata rasva.

isää sokeri ja kaurahiutaleet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada kauratoska vuokaan omenien päälle ja kypsennä 200 asteessa 25–30 min.

Tarjoa lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen kanssa.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Seuraa meitä myös Facebookissa

Jälkiruuat