Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 15.06.2009 16:06

A A A

Puolukka-banaaniherkku

4 annosta:

240 g puolukoita tai karpaloita

1,5 dl appelsiinimehua

1 tl jauhettua kanelia

2 banaania

makeutusainetta maun mukaan

Valuta neste marjoista. Laita kattilaan appelsiinimehu sekä marjat. Lisää joukkoon kaneli.

Anna kiehahtaa, pienennä lämpöä ja hauduta noin 8 minuuttia.

Kuori ja viipaloi banaanit ja lisää ne karpaloiden joukkoon. Hauduta vielä kaksi minuuttia.

Makeuta. Siirrä tarjoilukulhoon tai kahteen eri jälkiruokakulhoon.

Tilaa savonsanomat.fi:n uutiskirje

Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Jälkiruuat