Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 15.06.2009 16:06
A A A

Puolukka-banaaniherkku

4 annosta:

240 g puolukoita tai karpaloita

1,5 dl appelsiinimehua

1 tl jauhettua kanelia

2 banaania

makeutusainetta maun mukaan

Valuta neste marjoista. Laita kattilaan appelsiinimehu sekä marjat. Lisää joukkoon kaneli.

Anna kiehahtaa, pienennä lämpöä ja hauduta noin 8 minuuttia.

Kuori ja viipaloi banaanit ja lisää ne karpaloiden joukkoon. Hauduta vielä kaksi minuuttia.

Makeuta. Siirrä tarjoilukulhoon tai kahteen eri jälkiruokakulhoon.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Jälkiruuat