Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 17.06.2009 13:14
A A A

Grillattavat kalavartaat

600 g kalafileitä

1 kesäkurpitsa

1 keltainen paprika

pieniä tomaatteja

Mausteliemi:

2 rkl sitruunamehua

0,5 dl öljyä

ruohosipulia

suolaa

Kuutioi kalafileet reilun kokoiksi mausteliemeen tunniksi. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika samoin ja pistä ainekset vuoron perään grillitikkuihin.

Lado vartaat paperoidulle pellille ja paista 225 asteisessa uunissa n.10 - 15 minuuttia. Ulkogrillissä vartaat kypsyvät nopeammin.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Kala ja äyriäisruuat