Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 12.05.2011 00:01
A A A

Paistetut kuhafileet

kuhafileitä

valkopippuria

kuivattua/tuoretta tilliä

0,75 dl soijaa

0,5 dl sitruunanmehua

ruisjauhoja

voita tms. paistamiseen

Mausta fileet molemmin puolin pippurilla ja tillillä. Käytä fileet soija-sitruunaliemessä. Leivitä ruisjauhoissa.

Paista kauniin ruskeiksi, pinnoiltaan rapeiksi, mutta jättäen sisältä meheväksi. Älä siis kypsennä liikaa.

Nautittava välittömästi eli paistettuun kalaan pätee munakkaan kanssa sama sääntö: Ruokailija odottaa kuhaa, kuha ei odota ruokailijaa.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Seuraa meitä myös Facebookissa

Kala ja äyriäisruuat