Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 03.12.2009 11:59
A A A

Olgan munakoiso-zakuska

1 suuri munakoiso

1 porkkana

1 sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

2-3 pientä tomaattia

mustapippuria

persiljaa

ruokaöljyä

Leikkaa munakoiso puolen sentin viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Anna seistä vähintään tunti. Kuivaa talouspaperilla pinnalle noussut kitkerä neste pois.

Paista raastettu porkkana ja raastettu tai hienoksi pilkottu sipuli sekä valkosipulinkynnet paistinpannussa öljytilkassa. Paista munakoisoviipaleet kypsiksi ja yhdistä paistokset. Lisää lopuksi pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit ja mausteet. Hämmennä ja anna hautua kypsäksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.

Ruoka on hyvää lämpimänä kuin kylmänäkin.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Seuraa meitä myös Facebookissa

Kasvisruuat