Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 30.09.2010 09:46
A A A

Täytetyt paprikat

(6 annosta)

6 punaista paprikaa

12 säilöttyä artisokansydäntä

24 säilöttyä, valutettua anjovisfileetä

2 valkosipulinkynttä viipaloituna

1,5 rkl oreganosilppua

oliiviöljyä maustamiseen

2 kovaksi keitettyä kananmunaa silputtuna

suolaa, mustapippuria

Puolita paprikat, poista siemenet ja huuhtele.

Laita paprikat pellille leivinpaperin päälle ja uuni grillivastukselle 250 asteeseen. Paista kunnes kuoret alkavat tummua.

Siirrä paprikat muovipussiin ja jätä hetkeksi vetäytymään. Poista niistä kuoret ja asettele ne tarjoiluvadille ontto puoli ylöspäin.

Halkaise artisokat kahteen osaan ja laita kaksi puolikasta kunkin paprikanpuolikkaan sisään. Laita niiden päälle vielä kaksi anjovisfileetä, mausta suolalla ja pippurilla.

Ripottele päälle valkosipulia ja oreganoa sekä pirskota hieman oliiviöljyä jokaisen pintaan. Anna marinoitua jääkaapissa mieluiten yön yli.

Ennen tarjoilua ripottele pintaan kananmunahakkelusta ja tarjoa huoneenlämpöisinä.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Kasvisruuat