Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 05.08.2012 20:00
A A A

Juustoinen kasviskeitto

2 porkkanaa

pala selleriä

1 sipuli

1 paprika

2 valkosipulin kynttä

2 rkl öljyä

1 l vettä

1 kasvisliemikuutio

150 g sulatejuustoa

2 dl vettä

1 dl vehnäjauhoja

tuoretta basilikaa

 

Leikkaa kuoritut juurekset pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää vesi, liemikuutio ja juusto pieninä nokareina. Keitä kasvikset kypsiksi. Sekoita vesi ja vehnäjauho tasaiseksi ja suurusta keitto. Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Keitä vielä 2–3 minuuttia. Mausta basilikalla ja tarjoa heti leivän kera. Halutessasi keittoon voit lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa nakkia, savulihaa, kypsää naudan tai broilerin paistia tms.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Seuraa meitä myös Facebookissa

Keitot