Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 13.08.2010 00:01
A A A

Minestronekeitto

100 g (savu)kinkkua

1 sipuli

1 porkkana

pala purjoa

pieni pala kaalia

1 l vettä

1 tl yrttisuolaa

1 dl makaroneja

1 dl pakasteherneitä

1-2 valkosipulinkynttä

1-2 rkl tomaattisosetta

0,5 tl kirveliä

ripaus meiramia

Leikkaa kinkku, sipuli, porkkana, purjo ja kaali ohuiksi suikaleiksi.

Paahda kinkkusuikaleita hetki kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja ruskista kevyesti sekoittaen.

Lisää vesi ja suola. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Lisää kattilaan makaronit, herneet ja mausteet.

Anna keiton kiehua vielä 10 minuutin ajan, kunnes makaronit ovat pehmenneet.

Lisää tarvittaessa nestettä ja tarkista maku.

Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Keitot