Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 11.06.2009 15:21
A A A

Possupata

3 porkkanaa

1 sipuli

500 g porsaanlihasuikaleita

2 rkl öljyä

2 dl vettä

1 lihaliemikuutio

6 pippuria

1 rkl currya

1 tlk säilöttyjä tomaatteja

(2 valkosipulin kynttä)

1 dl vettä

1 rkl maissijauhoja

Pese ja kuori porkkanat ja sipuli. Leikkaa porkkanat suikaleiksi ja silppua sipuli. Kuumenna öljyä padan pohjalla. Ruskista lihapalat, porkkanapalat ja silputtu sipuli kevyesti öljyssä. Lisää kattilaan vesi ja mausteet (lihaliemikuutio, pippurit ja curry). Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes liha on kypsää. Lisää säilyketomaatit. Sekoita vesi ja maissijauhot keskenään. Suurusta liemi osanestesuuruksella (vesi-maissijauhoseoksella). Kuumenna pata ja tarjoa perunoiden tai riisin kera.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Liharuuat