Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 23.12.2010 12:10
A A A

Guacamole

1 isohko avokado

1 pieni punasipuli hienonnettuna

1 rkl lime- tai sitruunamehua

1 rkl ranskankermaa

suolaa, mustapippuria

Halkaise avokado, poista siemen veitsellä, irrota lusikalla pehmeä hedelmäliha kuoresta ja kuutioi liha.

Survo haarukalla pienessä kulhossa hedelmäliha muusiksi, lisää ranskankerma, punasipuli ja limen mehua maun mukaan.

Mausta suolalla ja pippurilla. lSekoita ja anna maustua hetki jääkaapissa.

Tarjoile dippinä tai meksikolaisen ruoan lisäkkeenä.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Seuraa meitä myös Facebookissa

Lisäkkeet ja kastikkeet