Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 07.09.2010 00:02

A A A

Kanelibataatit

2 isoa bataattia

4 rkl öljyä

1-2 tl jauhettua kanelia

1-2 rkl fariinisokeria

1-2 rkl suolaa

1 tl mustapippuria

Yhdistä kaneli, fariinisokeri, suola ja mustapippuri.

Pese ja kuivaa bataatit huolellisesti.

Leikkaa bataatit kuorineen isoiksi lohkoiksi. Sivele pintaan öljyä. Grillaa bataatit kovalla lämmöllä kypsiksi noin 15-20 minuuttia.

Nosta bataatit kulhoon ja mausta kaneliseoksella. Anna maustua hetki ja tarjoa kuumana grilliherkkujen lisänä.

Tilaa savonsanomat.fi:n uutiskirje

Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lisäkkeet ja kastikkeet