Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 15.04.2010 14:22
A A A

Kastike kalalle

2 dl ruokakermaa

0,5 dl öljyä

0, 5 dl vehnäjauhoja

2 rkl kalafondia

ketsuppia

sitruunamehua Kuumenna öljy kasarissa, sekoita jauhot ja kypsennä, mutta älä ruskista.

Lisää kerma ja kalaliemi. Notkista seosta tarvittaessa vedellä.

Sekoita pari ruokalusikallista ketsuppia, jolloin saat lohenpunaista kastiketta. Kastikkeeseen voi lisätä loppuvaiheessa myös katkaravunpyrstöjä. Hapokkuutta voi lisätä sitruunamehulla.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Lisäkkeet ja kastikkeet