Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 15.04.2010 14:14
A A A

Pariloitua kurkkua ja raikasta kastiketta

Tuoreen avomaankurkun käyttö on suomalaisille vierasta. Sitä kannattaa valmistaa eri tavoin ja jopa grillata.

Siementen poistaminen tekee kurkusta monikäyttöisemmän, kun hedelmäliha pysyy kuosissa.

Nopeasti pariloitu siemenetön kurkku kaipaa raikkaan, kotiseutuunsa Intiaan viittaavan kastikkeen.

1 dl smetanaa

1 dl maustamatonta jukurttia

iso kurkku

siemenetön ja siivutettu

1 murskattu valkosipulinkynsi

1 rkl sitruunamehua

1/4 tl mustapippuria myllystä

1/4 tl kuivattua murskattua minttua

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 1-2 tuntia jääkaapissa ja sekoita ennen tarjoamista.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Lisäkkeet ja kastikkeet