Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 11.01.2010 00:01
A A A

Punastunut sinappi

2 dl puolukoita

2 dl sokeria

0,5 dl öljyä

1 tl maissitärkkelystä

1 tl suolaa

0,5-0,75 dl sinappijauhetta

Soseuta puolukat sauvasekoittimella.

Kaada sose kattilaan ja mittaa joukkoon sokeri, öljy, maissitärkkelys ja suola. Kuumenna seos kiehuvaksi.

Sekoita koko ajan.

Keitä seosta pari kolme minuuttia niin, että se sakenee.

Nosta kattila levyltä ja sekoita sinappijauhe joukkoon.

Kaada sinappi kuumennettuun lasipurkkiin.

Säilyt jääkaapissa.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Lisäkkeet ja kastikkeet