Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 17.06.2009 14:07
A A A

Punaviinikastike lihalle

2 dl sipulihaketta

0,5 l punaviiniä

0,7 l kasvislientä

persiljaa

4 tl maizenaa

voita

Hauduta sipulisilppua voissa, lisää hakattua persiljaa ja neljä kokonaista mustapippuria.

Lisää punaviini ja keitä niin että jäljelle jää vajaa pari desiä nestettä. Lisää liemi ja keitä hieman kokoon.

Siivilöi, sekoita maizena tilkkaan punaviiniä ja vatkaa kylmiä voinokareita kastikkeeseen kiillottamaan se.

Tarkista suola ja tarjoa omassa annoskulhossaan.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Lisäkkeet ja kastikkeet