Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 09.06.2009 15:40
A A A

Tuorejuusto-suklaakakku

Digestive keksiä

voita

tuorejuustoa (naturel)

kuohukermaa

maitosuklaata

liivatetta ja vaniljaa

Mitat ovat tekijän mukaan (Tahkon salaisuus). Kannattaa kokeilla tuorejuustopurkin pohjalta. Murskaa keksit, sekoita huonelämpöisen voinokareen kanssa ja taputtele vuoan pohjaan. Vaahdota kerma, sulata suklaa.

Nostele kerma, notkistettu tuorejuusto, notkea suklaa keskenään, käytä tilkka liivateseosta tukemaan rakennetta ja mausta vaniljalla.

Kaada vuokaan taikinapohjan päälle ja anna hyytyä kylmiössä. Tarjoa konjakin kanssa jälkiruokana marjakastikkeen kera.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa

Makeat leivonnaiset