Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 26.07.2011 22:09

A A A

Juustokiekot

(20 kpl)

4 lehtitaikinalevyä

100 g maustettua tuorejuustoa

50 g juustoraastetta (parmesaani)

yrttejä hienonnettuna

Voiteluun:

kananmunaa

Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.

Sipaise levyjen pintaan tuorejuustoa, ripottele päälle tuoreita yrttejä ja hieman parmesaania.

Kääri levyt pitkittäissuunnassa rullalle ja leikkaa viiteen osaan kiekoiksi.

Laita kiekot uuni pellille leivinpaperin päälle, voitele kananmunalla ja ripottele juustoraastetta pinnalle.

Paista 225 asteessa 5-10 min, kunnes ovat saaneet hieman väriä.

Suolaiset leivonnaiset