Äänipottiaan huimasti kasvattunut Hakkarainen kuohuttaa somessa ja maailmalla

Keski-Suomen vaalipiiristä kansanedustajan paikkansa uusineen Teuvo Hakkaraisen (ps.) läpipääsy kuohuttaa tunteita sosiaalisessa mediassa ja maailmalla.

Kansaa raivostuttavat Hakkaraisen kosteat vaalivalvojaiset, joissa kansanedustaja esiintyi kovassa humalassa sekä Hakkaraisen rajut lausunnot maanantaina.

Hakkarainen totesi Iltalehden haastattelussa, että hän pääsi läpi, koska on rehti suomalainen mies. Hän totesi myös, ettei Suomi ole beduiinien maa. Hakkarainen teki eduskuntavaalikampanjaansa hyvin maahanmuuttokriittisillä teemoilla.

Viitasaarelaisen Hakkaraisen mandaatti on kuitenkin vahva: hän kasvatti äänipottiaan yli 2 000 äänellä vuoden 2011 vaaleihin verrattuna. Hakkarainen keräsi nyt reilut 5 500 ääntä, kun vielä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa hänen äänipottinsa oli reilut 3 300 ääntä.

Näin Hakkaraisen läpipääsyä on kommentoitu Twitterissä:

 

 

 

 

 

 

Hakkarainen on kiinnittänyt huomion myös länsinaapuri Ruotsissa.

Ruotsin TV4:n uutisointi Suomen eduskuntavaaleista keskittyi perussuomalaisiin ja Teuvo Hakkaraiseen. Hakkarainen kertoi ruotsalaiskanavan haastattelussa kommentoineensa homoseksuaalien tilannetta humalassa.

TV4:n uutinen aiheesta.

KSML: Teuvo Hakkarainen ympäripäissään vaalivalvojaisissa