Lukulaitelehden ehdot

Savon Sanomien lukulaitelehteä voi käyttää iPadilla, iPhonella ja iPod Touchilla (iOs versio 4.0 tai uudempi) tai Android-laitteilla (versio 2.1 tai uudempi).

Vanhat lehdet säilyvät arkistossa, joten voit lukea niitä myös myöhemmin. Lataamasi lehdet säilyvät laitteesi muistissa niin kauan, että poistat ne tai muulla tavalla tyhjennät laitteesi muistin. Voit ladata sovelluksella Savon Sanomien viimeisen 14 vuorokauden numerot.

Itse lukulaitesovellus on ilmainen. Voit ladata sen Applen App Storesta (iPad) tai Google Play –sovelluskaupasta (Android-laitteet). Sovellus löytyy sovelluskaupasta myös hakusanalla Savon Sanomat.

7-päiväisen lehden ja viikonloppulehden Kestotilaajat voivat liittää lukulaitelehden sisältävän Verkko+ paketin tilaukseensa. Hinta alkaen 3e/kk. Tilaa tästä!

Lukulaitelehden ostaminen edellyttää ensimmäisellä kerralla rekisteröitymistä verkkopalveluun. Tämän jälkeen voit ladata ilmaisen lukulaitesovelluksen ja kirjautua sisään verkkopalvelun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lukulaitelehteä voivat lukea myös ne kestotilaajat, jotka ovat ostaneet oikeuden lukea Savon Sanomien näköislehteä. He voivat kirjautua lukulaitesovellukseen verkkopalvelun tunnuksella ja salasanalla.

Jos et ole kestotilaaja, voit ostaa uusimman lehden irtonumerona. Lataa ensin ilmainen sovellus päästäksesi lukemaan lehteä.

 

Irtonumero maksaa 1,79 euroa. Tämän tilauksen maksuliikenne kulkee Applen App Storen (iPad) tai Google Play –sovelluskaupan (Android-laitteet) kautta.

Savon Sanomat ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta muutamia juhlapyhiä.
Savon Sanomat ei korvaa lehden myöhästymisestä  tai ilmestymättä jäämisestä aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai vahinkoja.
Näiden ehtojen lisäksi Savon Sanomien lukulaitelehden tilaamiseen sovelleteen Savon Sanomien yleisiä tilausehtoja.