Lukulaitelehden ehdot

Savon Sanomien lukulaitelehteä voi käyttää iPadilla, iPhonella ja iPod Touchilla (iOs versio 4.0 tai uudempi), Android-laitteilla (versio 2.1 tai uudempi) tai Windows 8 käyttöjärjestelmällä toimivilla puhelimilla.

Vanhat lehdet säilyvät arkistossa, joten voit lukea niitä myös myöhemmin. Lataamasi lehdet säilyvät laitteesi muistissa niin kauan, että poistat ne tai muulla tavalla tyhjennät laitteesi muistin. Voit ladata sovelluksella Savon Sanomien viimeisen 14 vuorokauden numerot.

Itse lukulaitesovellus on ilmainen. Voit ladata sen Applen App Storesta (iPad), Google Play –sovelluskaupasta (Android-laitteet) tai Windows Storesta (Windows Phone). Sovellus löytyy sovelluskaupasta myös hakusanalla Savon Sanomat.

7-päiväisen lehden ja viikonloppulehden Kestotilaajat voivat liittää lukulaitelehden sisältävän Verkko+ paketin tilaukseensa. Hinta alkaen 3e/kk. Tilaa tästä!

Lukulaitelehden ostaminen edellyttää ensimmäisellä kerralla rekisteröitymistä verkkopalveluun. Tämän jälkeen voit ladata ilmaisen lukulaitesovelluksen ja kirjautua sisään verkkopalvelun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lukulaitelehteä voivat lukea myös ne tilaajat, jotka ovat ostaneet oikeuden lukea Savon Sanomien näköislehteä. He voivat kirjautua lukulaitesovellukseen verkkopalvelun tunnuksella ja salasanalla.

Jos et ole tilaaja, voit ostaa uusimman lehden irtonumerona. Lataa ensin ilmainen sovellus päästäksesi lukemaan lehteä.

 

Irtonumero maksaa 1,79 euroa (App Store ja Google Play) tai 1,99 euroa (Windows Phone). Irtonumeroiden maksuliikenne kulkee Applen App Storen (iPad, iPhone), Google Play -sovelluskaupan (Android-laitteet) tai Windows Storen (Windows Phone) kautta.

Savon Sanomat ilmestyy seitsemänä päivänä viikossa lukuun ottamatta muutamia juhlapyhiä.
Savon Sanomat ei korvaa lehden myöhästymisestä  tai ilmestymättä jäämisestä aiheutuvaa haittaa, kustannuksia tai vahinkoja.
Näiden ehtojen lisäksi Savon Sanomien lukulaitelehden tilaamiseen sovelleteen Savon Sanomien yleisiä tilausehtoja.