Kissa on pahempi kuin trampoliini

Vapaasti liikkuvat ja toisten pihoihin ulostavat kissat ovat pahempi ongelma kuin trampoliinit.

Kokemusta molemmista

Lääkkeiden tukkuhinnat Suomessa Euroopan halvimpia, mutta kun laitetaan apteekin osuus mukaan, niin kokonaishinta Euroopan kalleimpia.

Sepe

Jyrki Nuutiselle. Onnittelut rehellisyydestä ja röyhkeydestä. Ehdotuksesi mukaan työikäiset ja työssäkäyvät soten myötä yksityiselle työterveyshuollolle, työttömät ja vanhukset julkiselle.

Siinäpä reilu kilpailuasetelma

Kiitos, Sami Vainio kirjoituksestasi Vakaa ja älyllinen (SS 1.9.). Rehellistä ja asiallista. Oli ilo lukea!

Hyvä Sami

”Pöllämystynyt” hämmästelee koiria Kuopion torilla. Onko tosiaan koirilta pääsy torille kielletty? Itseltäni on tämä kielto mennyt ohi korvien. Jos näin kuitenkin on, niin siinä tapauksessa suuntaan omat ostosreissuni markettien hevi-osastoille. Mitä haittaa nätisti hihnassa kulkevasta koirasta on? Yhtään koiran jätöstä en ole torilla nähnyt, humalaisten oksennuksia kyllä.

Koiraton

Onko viisituhatta rekisteröimätöntä luvatta maahan tullutta ”pakolaista” piilossa ev.lut. kirkon suojissa? Lisäksi kirkko piilottelee suuren määrän kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita, joista suurin osa ilmeisesti esiintyy väärillä henkilötiedoilla, kuten Turun tapaus osoitti. Kirkko pitää oikeuden päätöksiä pilkkanaan.

Eroan kirkosta

Tuula Haatainen voisi kertoa myös edustamalleen eduskuntaryhmälle että ”puhetavalla on väliä”. Kyllä ovat niin räksyttävää sakkia alusta loppuun.

Rakkauspuolue

Nyt on mitta täysi. Kokoomus esittää maksutonta ehkäisyä nuorille. Entisen järkipuolueen moraaliton esitys. Äänestäjistä suurin osa on kasvanut kristillisin perustein. Äänestäjiä ei lisätä omaatuntoa vastaan esitetyllä tavalla.

Vaihdan puoluetta

Atrian tontti Kuopion Kelloniemessä on oikea vieraslajien hautomo. Sateella pyörätiellä oli kymmenittäin kotiloetanoita, ja yläpelto on kokonaan jättibalsamin valtaama.

Tarttis tuhota

Onkohan katumaali loppunut, kun tänne Karttulan perukoille ei ole vuosiin maalattu minkäänlaista viivaa. Näyttäisi olevan tarvetta suojatie- ja nopeusrajoitusmerkeille. Voisihan se poliisikin joskus käydä valvomassa nopeuksia, eihän täällä kaikki edes muista, minkä värinen se poliisiauto nykyään on.

Ukkeli

Kävi just niin kuin kirjoitin aikoja sitten, että niin sanotut pakolaiset tuovat työt tullessaan, nimittäin poliisille, tuomareille ja kaikenmaailman selvittelijöille, mutta verovaroilla tehtävä työ ei kansantaloutta paljon nosta.

Pelättävä vielä päälle

Voisko tehdä uusiksi elokuvan Sopeutumattomat? Meinaan näistä sopeutumiseläkeläisistä.

Lähtiskö aidot asialle?

Jos hoitajien palkkoja nostetaan 300 euroa, pitää vientiteollisuuden palkkoja nostaa 900 euroa. Vientivaroin ylläpidetään meidän hyvinvointivaltiota.

Veronmaksaja

Uusimmat

Kuuma linja

Pysäköinti maksaa liikaa

Yrittäjiä linnanjuhliin

Junille nopeusrajoitukset

Rehupaalit kuuluvat pellolle

Luistinratoja luistelijoille

Hornetit häiritsevät

Ovatko isot vai pienet muikut parhaita?

Onko uusi laji vietellyt meidät?

Kokouspalkkio vasta viime minuuteilla

Kiitoksia museolle, seurakunnalle ja ruotsia puhuville

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.