Kasvua yritysostojen avulla: MPY Palvelut ostaa Net Man Oy:n

ICT-palvelutalo MPY Palvelut Oyj on ostanut tietohallintojohtamiseen erikoistuneen asiantuntijayrityksen Net Man Oy:n koko osakekannan.

Net Man on keskittynyt suomalaisten yritysten tietohallinnon ulkoistuspalvelujen kehittämiseen. Yhtiön liikevaihto on yli viisi miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut tasaisesti koko ajan. Net Manilla on 45 tietohallinnon asiantuntijaa, jotka siirtyvät yrityskaupan myötä MPY:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yrityskaupan myötä MPY Palvelujen liikevaihto kasvaa 30 miljoonaan euroon ja sillä on yli 180 työntekijää. Yhtiö palvelee valtakunnallisesti yhteensä 12 paikkakunnalla Suomessa, myös Kuopiossa.

– Strategianamme on kasvaa kotimaassa ja haastaa vahvasti alan isot, hitaammat tietotekniikkatalot ketterällä ja asiakaskeskeisellä toiminnalla. Viimeisen vuoden aikana kasvu on tapahtunut orgaanisesti ja nyt vauhditamme sitä yritysostolla, MPY Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Pekka Mettälä toteaa tiedotteessa.

Hänen mukaan MPY Palvelut on muutaman vuoden kuluttua 50 miljoonan euron liikevaihdon yritys, joka työllistää yli 200 ihmistä.

– Kasvamme yritysostoilla merkittävästi markkinoiden kasvua nopeammin, Mettälä sanoo.