LähiTapiola Savo lisäsi roimasti asiakasmääräänsä

LähiTapiola Savon asiakasmäärä on kasvanut alkuvuoden aikana ennätyksellisen paljon. Yhtiöllä oli vuoden alussa 66 240 asiakasta ja kesäkuun lopussa 67 210 asiakasta. Yhtiön mukaan 970 asiakkaan nettolisäys on suurempi kuin koskaan aikaisemmin puolen vuoden aikana.

– Henkilöasiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaiden määrä kasvoi katsauskaudella. LähiTapiola Savo on tehnyt kahdeksalla peräkkäisellä yritysasiakkaiden siirtokierroksella positiivisen tuloksen eli tulevia yritysasiakkaita on ollut lähteviä enemmän, LähiTapiola Savon toimitusjohtaja Pekka Kirvesmies toteaa tiedotteessa.

LähiTapiola Savo julkaisi alkuvuoden tuloksen torstaiaamuna. Myös tunnusluvut kertovat erinomaisesta taloudellisesta tuloksesta alkuvuoden aikana. Liikevoitto oli 3,3 miljoonaa euroa, yhdistetty kulusuhde 86 prosenttia ja sijoitustoiminnan nettotuotto 2,6 prosenttia. Korvauksia yhtiö on maksanut alkuvuonna 8,1 miljoonaa euroa.

– Alkuvuosi oli LähiTapiola Savolle tuloksellisesti erittäin hyvä. Suurvahingoilta vältyttiin ja näin korvaussuhde jäi normaalia alhaisemmaksi, Kirvesmies jatkaa.

Yhtiö kertoo alentaneensa liikenne- ja kotivakuutusten hintoja. Myöskään muiden vahinkovakuutusten hintoja ei aiota tänä vuonna nostaa.

LähiTapiola Savo työllistää 91 henkilöä. Pohjois-Savossa LähiTapiola-ryhmä työllistää kaikkiaan noin 240 henkilöä. Kuopioon on vuoden alussa perustettu uusi Digicenter, jossa on 11 työntekijää.