Pohjois-Savon yrittäjäystävällisintä kuntaa etsitään jo neljättä kertaa

Savon Yrittäjät etsii yhdessä Pohjois-Savon liiton kanssa yrittäjäystävällisintä kuntaa. Palkinto jaetaan nyt neljättä kertaa. Edellisvuosina palkinnoille ovat yltäneet Siilinjärvi, Varkaus ja Suonenjoki.

Savon Yrittäjien toimitusjohtajan Arto Nykäsen mukaan hyväntahtoisella kisailulla halutaan kannustaa alueen kuntia ja yrittäjiä mahdollisimman hyvään ja syvään vuoropuheluun.

Vuoropuhelun tueksi on olemassa kunnille ja yrittäjille yhdessä täytettävä arviointilomake.

– Olemme saaneet paljon hyvää palautetta lomakkeen läpikäymisen tuomista hyödyistä ja asioiden oikeaan suuntaan etenemisestä. Yhteistyö on vahvistunut kaikissa Pohjois-Savon kunnissa, Nykänen toteaa.

– Yrittäjäystävällinen kunta -arviointi on yksi keino lisätä kuntien ja yritysten välistä luottamusta ja yhteistyötä, joten olemme mielellämme asiaa edesauttamassa, toteaa Pohjois-Savon liitosta maakuntajohtaja Marko Korhonen.

Kuntien ja yrittäjäyhdistysten yhdessä tekemä arviointi tulee olemaan valinnan pääroolissa. Lopullisen voittajavalinnan tekee Savon Yrittäjät yhdessä Pohjois-Savon liiton kanssa.

Yrittäjäystävällisin kunta 2017-palkinto luovutetaan tammikuun 31. päivänä pidettävässä Yhdessä yrittäjyyden puolesta -kuntaseminaarissa.