Tätä Suomen halvinta nelivetoista katumaasturia myydään vain netissä

Pikkuruinen Suzuki Ignis on päässyt maahantuojan pienen pohdinnan jälkeen myyntiin myös Suomeen, mutta vain nettiin Autoverkkokauppa.fi-sivustolle. Ignis on siten sekä Suomen huokein nelivetoinen katumaasturi että Suomen ainoa vain netissä myytävä automalli.

Autolla on pituutta vain 3,70 metriä, mutta pyörien sijoittaminen aivan kulmiin tekee siihen maahantuojan mukaan hyvät sisätilat.

Tavaratila on peruskoossa vain 204-litrainen, mutta sitä voi kasvattaa takaistuimen 16,5 sentin pituussäädöllä ja penkin kaadolla. Enimmillään tavaratila kasvaa 1 086 litraan.

Nelivedon lisäksi maasto-ominaisuuksia tuovat 18 sentin maavara, mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin.

Hyvissä oloissa auto kulkee etuvetoisena, mutta pidon vähetessä voimaa jaetaan sille pyörälle tai niille pyörille, joilla on pitoa.

Autoa liikuttaa nelisylinterinen, 1,2-litrainen vapaasti hengittävä bensiinimoottori. Siitä saadaan 90 hevosvoimaa tehoa ja 120 newtonmetriä vääntömomenttia.

Kevyt, 945-kiloinen auto ehtii 11,9 sekunnissa nollasta sataan. Polttoaineenkulutukseksi ilmoitetaan 5,0 litraa sadalla.

Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, seitsentuumainen kosketusnäyttö ja peruutuskamera.

Autoa saa Suomessa vain GL-varusteisena ja viisiportaisella käsivaihteistolla. Hinta on 15 391 euroa.