Chilihillo

1,5 kg väkeviä chilejä, esim. punaisia Rocoto-chilejä

1,5 dl omenaviinietikkaa

500 g hillosokeria

Poista chileistä siemenet. Käytä

suojakäsineitä, koska chilit polttavat.

Pane chilit korkeareunaiseen kattilaan ja soseuta ne varovasti sauvasekoittimella. Kuumenna sose kiehuvaksi. Soseeseen ei pidä lisätä vettä.

Vähennä levyn tehoa ja lisää

kattilaan viinietikka ja hillosokeri. Keitä noin 10 minuuttia.

Tölkitä puhtaisiin kuumennettuihin tölkkeihin.

Uusimmat

Ruoka

Yrttinen leipä

Valkosipulisilakat

Yrttinen makaronilaatikko

Omena-porkkanapuuro (2 annosta)

Hunaja- juurekset

Vaniljainen marjapiirakka

Tyrni-kerroskiisseli

Villiinny tästä - tuunattu makaronilaatikko

Vahveropikkelsi

Tomaattisilakat mikrossa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.