Hedelmäpannari

1 l maitoa

3 munaa

2 dl ohrajauhoja

4 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

3 omenaa

2 banaania

1 rkl margariinia

kanelia

Sekoita munat ja pari desiä maitoa kierrevatkaimella. Sekoita jauhot munamaitoseokseen. Lisää koko ajan sekoittaen loppu maito ja suola. Anna taikinan turvota 30 minuuttia. Laita uuni lämpiämään +200 asteeseen. Kuori hedelmät, paloittele banaanit ja raasta omenat. Voitele uunipannu. Kaada taikina pannulle ja kypsennä uunissa kunnes taikina on hiukan hyytynyt (n.10 min.). Levitä omenaraaste ja banaaniviipaleet pannukakun päälle. Tupsuttele pannarin pintaan kanelia. Paista kypsäksi (n. 20 minuuttia).

Uusimmat

Ruoka

Yrttinen makaronilaatikko

Omena-porkkanapuuro (2 annosta)

Hunaja- juurekset

Vaniljainen marjapiirakka

Tyrni-kerroskiisseli

Villiinny tästä - tuunattu makaronilaatikko

Vahveropikkelsi

Tomaattisilakat mikrossa

Hedelmät kreetalaiseen tapaan

Hedelmäpannari

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.