Hedelmät kreetalaiseen tapaan

vadillinen kauden hedelmiä

hunajaa

kanelia

Pese, lohko tai viipaloi hedelmät

niiden luoneen mukaisesti vadille. Valuta juoksevaa hunajaa niiden päälle. Mausta kanelilla oman maun mukaan.

Eri alueiden hunajissa on eri makuvivahteita, joten kokeile erilaisia hunajia eri hedelmille.

Kreetalla tuotetaan timjamihunajaa. Suomalainen ketohunaja sopii esimerkiksi syysomenille ja luumuille erittäin hyvin.

Uusimmat

Ruoka

Yrttinen makaronilaatikko

Omena-porkkanapuuro (2 annosta)

Hunaja- juurekset

Vaniljainen marjapiirakka

Tyrni-kerroskiisseli

Villiinny tästä - tuunattu makaronilaatikko

Vahveropikkelsi

Tomaattisilakat mikrossa

Hedelmät kreetalaiseen tapaan

Hedelmäpannari

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.