Helpot vohvelit

125 g voita tai margariinia

2 dl kivennäisvettä tai vettä

2 dl maitoa

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

Sulata rasva ja anna jäähtyä. Sekoita vesi, maito, jauhot ja leivinjauhe sileäksi taikinaksi. Lisää joukkoon jäähtynyt rasva. Kuumenna vohvelirauta. Voitele se ensimmäistä paistokertaa varten ja sen jälkeen vain tarvittaessa. Paista vohvelit kullankeltaisiksi.

Uusimmat

Ruoka

Punajuurikeitto

Uunibanaani Pullavohvellit

Vihreä tuorejuustoleipä

Appelsiini- marinadi

Tiesitkö, että kakkupohja pitää pudottaa?

Janssonin kiusaus

Keitetty pinaatti riisin ja tillin kera

Peruna-palsternakka- vuoka

Hunajainen lanttuvuoka

Fenkoli-sellerisosekeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.