Marinoidut punajuuret

4–6 punajuurta

0,75 dl limemehua

0,5 dl ruokaöljyä

0,5 dl punajuurien keitinvettä

1 puntti basilikaa

100–200 g pehmeää juustoa, esim. mozzarellaa

Pese punajuuret hyvin ja keitä pehmeiksi ja anna niiden jäähtyä keitinvedessä. Kuori ja viipaloi yhden sentin viipaleiksi. Sekoita marinadi limemehusta, öljystä ja keitinvedestä. Lisää punajuuriviipaleet marinadiin, jossa ne saavat maustua vähintään yhden tunnin. Tarjoa juuston ja basilikan kanssa.

Uusimmat

Ruoka

Vokkiomenat

Yrttinen leipä

Valkosipulisilakat

Yrttinen makaronilaatikko

Omena-porkkanapuuro (2 annosta)

Hunaja- juurekset

Vaniljainen marjapiirakka

Tyrni-kerroskiisseli

Villiinny tästä - tuunattu makaronilaatikko

Vahveropikkelsi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.