Raivo roihahti pikkupojan homolaulusta – pastori pakeni tappouhkauksia

Yhdysvaltalainen seurakunta on joutunut häirinnän kohteeksi sen jälkeen, kun se julkaisi netissä videon, jossa pikkupoika laulaa jumalanpalveluksessa vahvasti homovastaisen laulun.

Greensburgissa Indianassa kotiaan pitävä seurakunta julkaisi videon 3-vuotiaasta pojasta, joka laulaa mikrofoniin, etteivät homot pääse taivaaseen. "Ain’t no homos gonna make it to Heaven"-rivin jälkeen seurakunta repeää ilahtuneeseen nauruun ja antaa pojalle raivoisat aplodit.

Kaikki eivät olleet laulusta yhtä ilahtuneita kuin seurakuntalaiset, ja nyt kirkko on pahoissa ongelmissa sen toimistoon tulevien häirikkösoittojen kanssa ja pastori Jeff Sanglin kotiinsa saamien tappouhkauksien vuoksi. Raivostuneet ihmiset ovat syyttäneet seurakuntaa lapsien aivopesusta.

Tilanne on mennyt niin pahaksi, että seurakunnan rukoushetki seurakuntalaiset joutuvat vahtimaan kirkkoaan vuoroissa, rukoushetki on pitänyt siirtää salaiseen paikkaan ja pastori Sangl vaimoineen on lähtenyt lomalle pakoon kertomatta kenellekään minne.

Kohusta huolimatta seurakunta ei kadu videon julkaisua, päinvastoin. Kirkon mielestä videosta hermostuneet ihmiset eivät halua kuulla Jumalan sanaa.

–Jos emme opeta lapsille totuutta ajoissa, eivät he ikinä opi, kirkko perustelee kantaansa TMZ:n nettisivuilla.

Seurakunnan reaktiosta lapsen homovastaiseen lauluun kirkko toteaa, että "totta kai taputamme lapselle, joka laulaa Jumalasta."

Katso video jutun päältä tai oheisesta linkistä.