KalPan kolmas finaalipeli torilla: "Näyttö näkyy pitkälle", Ruusterikin on menossa mukana

Screenin eli ison näytön Kuopion torille lauantaina toimittavan Taustamarkkinoiden toimitusjohtaja Jussi Hallikainen lupaa, että kolmatta finaaliottelua Tappara–KalPa voi seurata pitkänkin matkan päästä torilla. Näyttö pystytetään kahden metrin korkeuteen eli korkeammalle kuin se oli Kimmo Timosen Stanley cup -torijuhlassa kesällä 2015.

– Kyllä screeni kymmenien metrien päähän näkyy, mutta kiekko ei luultavasti näy niin pitkälle. Peli on tärkein, ja sitä on mukava katsella isolla porukalla, Hallikainen sanoo.

Näyttö on liki viisi metriä leveä ja liki kolme metriä korkea. Se saadaan korkealle nostinten avulla grillikioskin ja toriterassin väliin. Toritapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi.

Myös KalPa osallistuu pelitapahtumaan tuomalla paikalle Ruusteri-maskotin ja oman teltan.

– Meillä on lähes koko henkilökunta Tampereella, mutta saimme lyhyessä ajassa järjestettyä kuitenkin jotain ja olemme hengessä mukana. On hienoa, että tällainen tapahtuma järjestetään, ja huuma on kova, iloitsee KalPan markkinointipäällikkö Paula Seppänen.

Meteorologi Eveliina Tuovinen Ilmatieteen laitokselta suosittelee, että torille kannattaa ottaa varalta mukaan sateenvarjo tai sadetakki. Taivaalla nimittäin ennustetaan olevan pelin aikoihin kuuropilviä.

– Riski sateeseen on, mutta ei ole lainkaan varmaa, osuvatko kuurot juuri Kuopion kohdalle, Tuovinen ennustaa.

Lömpötilan ennustetaan olevan noin viisi plusastetta tai sateen osuessa kohdalle hieman alhaisempi.

KalPan huolto pesi myös Tapparan paidat

Poliisi: Omat alkoholijuomat eivät sallittuja toritapahtumassa

Innokkaimmat rikkoivat lipputankoja - KalPan lippuja kähvelletty pitkin Kuopiota

KalPa voitti toisenkin finaalin

KalPan finaaliottelu näytetään screeniltä lauantaina Kuopion torilla