Savinainen ja Haapala kommentoivat Aamulehdelle "toimittajan hakkaamista"

Tapparan Veli-Matti Savinainen on kommentoinut Aamulehdelle torstai-illan finaaliottelun jälkeistä mailan hakkaamis-episodiaan.

Savinainen löi ottelun päätyttyä mailansa Data Group Areenan laitaan. Rikki menneestä mailasta osui osa kuopiolaistoimittajaan Mikko Juntuseen, joka kaatui mailanpalasen iskusta maahan.

– Meni hermot, kun hävittiin. Iskin mailan säpäleiksi kaukalon laitaan. Irronnut lapa osui ”Henkkaa” (Henrik Haapalaa) persuksiin ja siitä kuulemma läheisen herrasmiehen persuksiin tai jonnekin niille paikkeille. Tämä herrasmies oli meidän poistumisreitillä. Kenenkään ulkopuolisen ei pitäisi päästä sille alueelle, Savinainen toteaa Aamulehdelle.

– Jokainen voi päätellä itse, minkälaisen jäljen kaukaa lentävä lapa tekee kroppaan, Savinainen jatkaa.

Haapala oli auttamassa Juntusta ylös.

–  Savinainen löi jäällä mailan poikki laitaan. Kävelin itse 10 metriä jo käytävän puolella, kun maila osui perseeseeni ja siitä herraa selkään. KalPa-takkinen mediahenkilö seisoi pelaajien koppisuoralla, kun kymmenen turvamiestä vain katseli, Haapala sanoo Aamulehdelle.

– Olen tehnyt näitä hommia 35 vuotta, enkä koskaan ole mitään vähänkään tämänkaltaista kokenut. Eihän toimittajaa saa hakata paskaksi, Juntunen hämmästeli torstaina heti ottelun jälkeen.

Savinaisen mailan palanen osui toimittajalegendaa selkään: "Kuului pamaus ja kaaduin"