Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 19.08.2010 19:32

KalPa Hockey Oy teki voittoa 507 883 euroa

KalPa Hockey Oy teki huhtikuun lopussa päättyneellä tilikaudella hulppeaa tulosta. Tilikauden loppukaneettiin merkattiin 507 883 euron kokonaistulos.

Yhtiö teki positiivisen tuloksen toisella peräkkäisellä tilikaudella. Edelliskauden voitolliseksi tilinpäätökseksi merkattiin 122 420 euroa. Kausilla 2006-07 ja 2007-08 yhtiö teki sen sijaan yhteensä peräti 778 497 euron negatiivisen tuloksen.

KalPa Hockey Oy:n torstai-iltana kokoontunut yhtiökokous päättikin hallituksen esityksestä, ettei tuoreimmasta tilikaudesta jaeta osinkoa, vaan voitto käytetään entisten tappioiden tasaamiseen.

- Omaa pääomaa saatiin kiinni osittain jo viime kauden voitolla ja nyt sama suotuisa kehitys jatkui. Vakavaraisuuden vahvistaminen ja yhtiön kehittäminen on tärkeää jatkossakin, alleviivaa hallituksen varapuheenjohtaja Kari Penttilä.

KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Sami Kapanen vannoo lihavista vuosista huolimatta tiukan kustannuskurin nimeen.

- Olemme kokeneet, että kustannustietoinen ja ammattitaitoinen organisaatio on urheilumenestyksen ohella toiminnan ja jatkuvuuden kivijalkana, näkee Kapanen.

Jouni Huttunen

Tilaa savonsanomat.fi:n uutiskirje

Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Savon Sanomat Facebookissa Savon Sanomat Twitterissä