Katsot Savon Sanomien arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 29.08.2012 12:18
A A A

Verkkokommentti:

Miksi KalPa erotti Tuokkolan?

Kuva: Marko Happo Tuomas Tuokkola (keskellä) ja Sami Kapanen osaisivat kertoa enemmän päävalmentajan vaihdoksen taustoista, mutta kumpikaan ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa millään tavalla. Vasemmalla kuvassa tuore päävalmentaja Jari Laukkanen. Kuva elokuulta 2011.

Tuomas Tuokkola (keskellä) ja Sami Kapanen osaisivat kertoa enemmän päävalmentajan vaihdoksen taustoista, mutta kumpikaan ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa millään tavalla. Vasemmalla kuvassa tuore päävalmentaja Jari Laukkanen. Kuva elokuulta 2011.

Viime kaudella jääkiekon SM-liigan runkosarjan voittaneen KalPan palapeli on täysin sekaisin kaksi ja puoli viikkoa ennen liigakauden alkua.

Päävalmentajan vaihtaminen on kiekossa arkipäivää, mutta ajankohta on huonoin mahdollinen.

Toimitusjohtaja Kimmo Kapanen korosti tiedotustilaisuudessa, että Tuomas Tuokkolan potkujen taustalla on hallituksen päätös.

KalPan hallitus ja päävalmentaja Tuokkola sekä apuvalmentajan paikalta vastuuseen nostettu Jari Laukkanen esiintyivät vielä viikonlopun Wienissä ja Bratislavassa isona iloisena perheenä.

Henkilökohtaisia kaunoja ei kuulemma ole, ei yksittäistä syytä potkuille, mutta siitä huolimatta päädyttiin rajuun ratkaisuun.

Miksi?

Jotenkin tuntuu, että kysymykseen osaa vastata vain KalPan hallituksen puheenjohtaja Sami Kapanen tai entinen päävalmentaja Tuomas Tuokkola.

Ainakaan vielä kumpikaan ei ole halunnut asiaa kommentoida.

Lähetä linkki
Sähköposti

Päivän suosituimmat sisällöt

Luetuimmat 24 tuntia

Seuraa meitä myös Facebookissa
Savon Sanomat Facebookissa Savon Sanomat Twitterissä

Näitä luetaan nyt urheilussa