Laulajatähti Ed Sheeran esiintyi Game of Thronesin ensimmäisessä jaksossa

Sunnuntain ja maanantain välinen yö oli monelle Game of Thrones -sarjan fanille odotettu hetki. Sarjan seitsemännen tuotantokauden ensimmäinen jakso julkaistiin viimein HBO:n suoratoistopalvelussa samalla hetkellä.

Maaliskuussa sarjan luojat paljastivat, että laulajatähti Ed Sheeran esiintyy kaudella. Hänet nähtiin jo heti ensimmäisessä jaksossa sunnuntaina. Sheeran näyttelee sotilasta, joka laulaa miesjoukon kanssa nuotion ääressä Hands of Gold -laulua, joka on otettu George R.R. Martinin kirjasta Lohikäärmetanssi (A Dance with Dragons). Sarja perustuu Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan.

Sarjan yksi päähenkilöistä Arya Stark kulkee ohi ratsain ja pysähtyy kuuntelemaan. Katso jakson kohta, jossa Sheeran esiintyy:

Esiintyminen sai sarjan faneilta ristiriitaisen vastaanoton. Osa on pitänyt laulajan vierailua sarjassa outona ja turhana.

Kausi jatkuu vielä kuuden jakson ajan. Game of Thrones on saavuttanut valtavan suosion: sarja on voittanut kymmeniä palkintoja ja saanut ylistystä kriitikoilta. Sarja on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista.

Sheeran julkaisi Instagramissaan kuvia sarjan kuvauksista.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Asiasta uutisoivat muun muassa Daily Mail ja BBC.