Reino Nordin avioliiton vaikeuksista: "On voimaannuttavaa, ettemme luovuttaneet"

Muusikko Reino Nordinin, 34, toinen sooloalbumi Antaudun on soinut radioissa alkuvuodesta lähtien. Albumin singlelohkaisut ovat rikkoneet kulta- ja platinalevyn rajoja.

– Menestys tuntuu ihan mahtavalta. Ilo ja lohtu, minkä ihmiset saavat musiikistani, on mieletöntä, Nordin sanoo.

– Äskettäin olleen Turun kauppakeskuskeikan jälkeen yksi tyyppi tuli kertomaan itkien, että musiikkini auttaa häntä hänen elämässään ja parisuhteessaan. Se koskettaa.

Spotifyssä Antaudun-albumin biisejä on striimattu yhteensä runsaat 30 miljoonaa kertaa ja pelkästään Antaudun-kappaletta jo 10 miljoonaa kertaa. Samaisen rajan on rikkonut vasta kourallinen suomalaisartisteja.

Syyskuun lopussa julkaistiin Nordinin single, Ihmeeni.

– Olen aina ollut musiikistani innoissani, mutta se, että muutkin ovat, on kiva lisä siihen, laajalle Suomen kiertueelle lähtevä artisti naurahtaa.

Näyttelijänäkin tunnettu Nordin kertoo elämänsä suurinta unelmaansa juuri nyt.

– Henkilökohtaisella tasolla musiikki on ollut minulle suuri tähtäin koko ajan. Aloin säveltämään 12–13-vuotiaana, ja olen sen verran hurahtanut musiikkiin, että unelmani on tämä, mitä nyt saan tehdä. Saan soittaa ja laulaa ja tuoda ihmisille iloa ja energiaa, hän sanoo.

Elämä on hänen mukaansa nyt muutenkin mallillaan. Hän ja hänen vaimonsa, Iholla-televisiosarjassa mukana ollut arkkitehti Maria Nordin, ovat onnellisia yhdessä.

– Olemme nuoreksi pariksi läpikäyneet aikamoisen savotan läpi, mutta sitä suuremmalla syyllä olemme parisuhteessamme nyt niin vahvoilla kuin olemme.

– Osaan arvostaa sitä kokemusta ja kaikkea, mitä meillä on. On lohdullista ja voimaannuttaa, ettemme ole luovuttaneet. Tässä ollaan, ja fiilis on yhä vahva, Reino Nordin sanoo.

Uusimmat

Viihde

20.10.2017 Sutkaus

Mustavesivaraani lisääntyi neitseellisesti Helsingin Tropicariossa

19.10.2017 Sutkaus

18.10.2017 Sutkaus

17.10.2017 Sutkaus

Milloin ryhdyimme käyttämään nimiä? Veikko vastaa

16.10.2017 Sutkaus

15.10.2017 Sutkaus

Game of Thronesiin etsitään näyttelijöitä Pohjoismaista

Arkistokuva: 110 vuotta Savon Sanomia

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.