Pallo-Kerho 37 pyrkii jatkamaan voittoputkeaan – PK-37–JPS torstaina suorana lähetyksenä IS:n verkkosivuilla

Pallo-Kerho 37 jatkaa Kolmosen pisteiden metsästystä torstaina kotinurmella, kun vastaan juoksee lohkossa toiseksi viimeisenä oleva Jyväskylänseudun Palloseura.

PK:lla on alla kaksi perättäistä voittoa (Riverball 1–0 ja Warkaus JK 3–2), joten Jani Vidgrenin valmentama iisalmelaisjoukkue on pienessä voittoputkessa.

PK on pelannut seitsemän ottelua, joista se on kerännyt 11 pistettä. JPS on puolestaan neljällä pisteellä lohkon toiseksi viimeisenä, tosin jyväskyläläiset ovat pelanneet ainoastaan viisi peliä.

Iisalmen Sanomat näyttää ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Livelähetykset ovat tilaajille, joilla on käytössä tilaukseen kuuluva VerkkoPlus-palvelu. Livelähetyksiä pääsee seuraamaan lehden nettisivulle sisään kirjautumalla. Linkki lähetykseen tulee ennen pelin alkua etusivulle.

PK:n vastuuvalmentaja Jani Vidgren uskoo torstai-illan vastustajan olevan vahvan, vaikka sarjataulukko ei sitä välttämättä osoitakaan.

– Jyväskylän seudulla riittää pelimiehiä. Ilmeisesti hieman on JPS:n peli alkukaudella tökkinyt, mutta varmasti on kova peli tulossa, puheli Vidgren.

Hän joutuu tekemään puolustukseen pari muutosta, sillä Vili Toppinen on armeijassa ja Antti Lappalainen loukkasi edellisessä ottelussa polveaan.

–  Vidgrenin Samu on myös vielä sivussa, mutta ihan hyvä kokoonpano saadaan jalkeille.

PK on vääntänyt kahdesta edellisestä ottelusta voitot viime hetken osumilla.

– Kyllä pelin saa ratkaista hieman aiemminkin, valmentaja naurahti.

PK lähtee hakemaan kolmatta perättäistä voittoa torstaina Sankariniemen nurmelta kello 19.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.