Iso autoalan kauppa syntyi Iisalmessa – Hyvönen Yhtiöt Oy myi korjaamotoimintansa paikalliselle yritykselle

Iisalmessa toimivien autoalan yritysten ReKo Service Oy:n ja Raatix Oy:n kesken sovittiin merkittävästä liiketoimintojen kaupasta maanantaina.

Iisalmen Pitkälahdessa keväästä 2016 alkaen korjaamo-, rengas- ja varaosaliiketoimintaa harjoittanut ReKo Service myi kyseiset liiketoimintonsa iisalmelaiselle Raatix Oy:lle.

Automyynnin ja vuokraustoiminnan parissa toimiva Raatix Oy:n yrittäjä Janne Raati on saanut rinnalleen toiseksi yrittäjäksi autoalalla erilaisissa tehtävissä laajasti toimineen Tero Saarmalan, ja he jatkavat sekä laajentavat toimintaa tutussa osoitteessa ja tiloissa Pitkälahdenkadun varrella.

– Mietimme tätä jo pitkään, ja nyt palaset loksahtivat kohdalleen, Janne Raati ja Tero Saarmala kommentoivat tuoreeltaan.

ReKo Service Oy on toiminut niin henkilö- ja pakettiautojen kuin raskaan kaluston huolto-, rengas- ja varaosapalveluiden parissa.

– Liiketoimintakaupan taustalla on yrityksen omistavan Hyvönen Yhtiöt Oy:n halu ja tarve keskittyä ydinliiketoimintansa, eli elementti- ja erikoiskuljetuspalvelujen kehittämiseen, ReKo Service Oy:n toimitusjohtaja ja Hyvönen Yhtiöt Oy:n kehityspäällikkö Marko Leskinen sanoo.

– Kauppa antaa myös toisaalta mahdollisuuden ReKo Servicen Oy:n kautta tehtävän raskaan kaluston perävaunujen maahantuonnin ja myynnin edistämiseen.

– Korjaamotoiminnoista luopuminen auttaa meitä näissä tavoitteissa ja hyvällä yhteistyöllä Raatix Oy:n kanssa on saavutettavissa molempia yrityksiä ja niiden asiakkaita hyödyttäviä asioita, Marko Leskinen toteaa.

Raatix Oy on toiminut Iisalmessa niin ikään vuodesta 2016. Kaupassa siirtyi Raatix Oy:lle yksi mekaanikko vanhana työntekijänä ja yrittäjien itsensä lisäksi on aikomus työllistää nopeasti ainakin yksi asentaja lisää.

– Palveluvalikoima tulee kasvamaan myös korjaamopalveluiden osalta, ja lisäksi saamme automyynnin sekä vuokraustoiminnan nyt hyvälle liikepaikalle lähelle Iisalmen keskustaa. Tulemme panostamaan myös rengasmyyntiin niin kuluttajille kuin yrityksillekin, kertovat Janne Raati ja Tero Saarmala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ylä-Savo

Kyllä Paretskoi tietää: Alle, väliin vai päälle – legginsit nimittäin

Nuotanveto on katoavaa kansanperinnettä, vaikka siitä olisi iloa ja hyötyä myös nykyihmiselle – näin sujuu kalastus Lapinlahden Onkivedellä

Helsingin vegaanien karsastama savolaiskokki on brutaali tuotantoeläinten ystävä – "Kauhistelu kertoo perinteiden unohtamisesta"

Muutokset eivät jääneet paperille – "Tästä jäi hyvin paljon asioita käytäntöön"

Yleisö äänesti ennätysvilkkaasti By Iisalmi -tunnustuksen saajaa

Puoluesihteerin tehtävien moninaisuus yllätti Riikka Pirkkalaisen – tehtävässä pääsee monenlaisille vaikuttamisen paikoille

Minna Kettunen sai Larin Paraske -palkinnon – Kalevalaisten Naisen Liitto palkitsi kulttuurin edistäjän

Opiskelijoiden kampuspyörät: Ilmastoteko on samalla liikuntateko

"Eläkeläisenä saa tehdä, mitä haluaa ja kerkeää" – Iloa elämän kolmannessa vaiheessa tuovat terveys, aikatauluttomuus ja lapsenlapset

Ympäristötyö näkyy pakkauksissakin – Valio lisää kierrätysmuovin käyttöä