Kaksi rehtoria Vieremältä siirtyy rehtoreiksi Kiuruvedelle

Vieremän kansalaisopiston rehtori Maija-Leena Kemppainen valittiin Kiuruveden kansalaisopiston rehtorin vakinaiseen virkaan 1.8.2019 lukien. Varalle Kiuruveden sivistyslautakunta valitsi Mirka Savolaisen.

Perusopetuksen rehtorin viran vakinaiseksi hoitajaksi 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan valittiin Eevariitta Mustonen. Hän on nyt Vieremän eteläisen koulun rehtori. Varalle valittiin Pauliina Kuonanoja. Viran sijoituspaikka on tällä hetkellä Nivan koulu.

Perusopetuksen englannin kielen lehtorin viran vakinaiseksi hoitajaksi 8.8.2019 alkaen valittiin Heidi Pirskanen. Ensimmäiselle varasijalle valittiin Antti Kaunismäki ja toiselle varasijalle Taija Teittinen. Viran sijoituspaikka on tällä hetkellä Nivan koulu.

Varhaiskasvatuksen opettajan toimen vakinaiseksi hoitajaksi 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan valittiin Petra Komulainen. Toimen sijoituspaikka on tällä hetkellä Satumetsän päiväkoti. Toinen varhaiskasvatuksen opettajan toimi laitetaan uudelleen haettavaksi.

Uusimmat

Ylä-Savo

Iina Leponiemi voitti Suomen mestaruuden – lajina hevosenhoito

Iisalmelaislääkärin läheltä ottama punkkivideo lienee ainutlaatuinen Suomessa: "Kun se pisti nokkansa ihoani vasten, minunkin pokka petti"

Ikäihmiset verestivät nuoruuden ihania lavatanssimuistoja Koljonvirralla – tapahtuma yhdisti sukupolvia ja lämmitti mieltä

Iisalmesta tuli lopulta rakas paikka – Martti Harju ei koskaan varsinaisesti hakenut Iisalmen kaupunginjohtajaksi

Iisalmen kaupunki ilmastosankarin töissä: Uusi ilmasto-ohjelma ei starttaisi tyhjästä

Munkkia ja musiikkia: Yrittäjät tarjosivat herkkukahvit

Painetusta perjantain lehdestä puuttuvat viimeiset sivut – näköislehti on avoinna kaikille

Hitti, jolla on huiman pitkä perinne – kudonta innostaa nyt nuoria kierrättäjiä

Toinen ajoi karkuun, toinen hurjasteli pimeällä

Hurjastelu toi sakkoa ja ajokieltoa – Poliisia karkuun ja 160 km/h pimeällä