Kaksivuorotyötä tekevät pääsevät bussilla nopeasti töihin Iisalmesta Vieremälle syysloman jälkeen – myös Iisalmeen päin ehtii aamuvuoroon

Pohjois-Savon Ely-keskus yhdessä Iisalmen kaupungin ja Vieremän kunnan kanssa kokeilee bussiyhteyttä Iisalmi–Vieremä-yhteysvälille.

Syysloman jälkeen 21.10. alkavan kokeilun tarkoituksena on parantaa alueen metalliyritysten saavutettavuutta.

Nyt alkava liikennöinti mahdollistaa työssäkäynnin Iisalmesta Vieremän metalliklusterin kaksivuorotyöläisille nopeilla linja-autoyhteyksillä sekä aamu- että iltavuoroihin ja takaisin.

Liikennettä hoitaa Linja-autoliike Y. Makkonen & Kumpp. ja se on kaikille avointa Waltti-joukkoliikennettä. Waltti-matkakortin voi ostaa Iisalmen matkahuollosta ja Waltti-nettikaupasta https://kauppa.waltti.fi. Kertalippuja saa bussista käteisellä tai maksukortilla.

Aamuyhteyden kyytiin Savon Jakelu toimittaa myös aamun Iisalmen Sanomat ja Savon Sanomat luettavaksi. Bussin kyljessä on myös molempien lehtien teippaukset.

– Olemme halunneet lähteä kokeiluun mukaan, että voisimme tukea sujuvaa alueellista liikennöintiä ja työmatkailua ja sitä kautta alueen elinvoimaa, Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.