Pielavesi jatkaa lentopalloyhteistyötä

Pielaveden kunta jatkaa lentopalloyhteistyötä. Se solmi yhteistyösopimuksen Pielaveden Sammon ja Savo Volleyn kanssa kaudelle 2019–2020. Talousarvioon 2019 on varattu yhteistyölle 9000 euron määräraha.

Kunta saa kumppanuuksista muun muassa näkyvyyttä seurojen medioissa ja ottelutapahtumissa ja tukee alueen nuorten terveellisiä elämäntapoja yhdessä seurojen kanssa. Koululaiset pääsevät ilmaiseksi kahteen Sammon edustusjoukkueen otteluun. Sammon kanssa tehtyyn sopimukseen kuuluu myös Pohjois-Savon Urheiluakatemian lukiovalmennuksen järjestäminen ja ohjattu liikunta nuorille. Savo Volley tekee koulukiertueen alakouluissa, ja kunnan kanssa on yhteistyötä paikkakunnalla järjestettävässä mestaruusottelussa.

Pielaveden kunnalla on pitkä yhteistyöhistoria Pielaveden Sammon kanssa. Toista kauttaan liigassa pelaavan Savo Volleyn kanssa yhteistyötä oli jo viime vuonna.

Kaikkiaan Savo Volleyllä oli yhteistyötä viime kaudella kotiottelupaikkakuntiensa eli yhdeksän savolaiskunnan kanssa, Ylä-Savossa Pielaveden lisäksi Iisalmen, Kiuruveden ja Vieremän kanssa. Muut yhteistyöpaikkakunnat ovat Kuopio, Siilinjärvi, Leppävirta, Varkaus ja Pieksämäki. Yhteistyösopimukset kuntien kanssa ensi kaudeksi ovat vireillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.