Pohjois-Savossa on kirjattu keskiviikkona neljä uutta koronatartuntaa, Tahkon bileistä löytyi vielä yksi tartunta

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ilmaantuvuusluku on nyt 51,8. Timo Mustalampi

Kaisu Lötjönen

Pohjois-Savossa on kirjattu THL:n tilastoihin keskiviikkona neljä uutta koronavirustartuntaa, joista kolme on Kuopiossa. Neljäs tartunta on kirjattu Iisalmeen.

Kuopion kaupunki tiedottaa, että kolmesta uudesta tapauksesta yksi on Tahkon mökkibileissä altistunut ja ollut jo valmiiksi karanteenissa. Tahkon parin viikon takaisista mökkibileistä on nyt kaikkiaan 24 nuorta sairastunut koronaan.

Positiivinen koronatulos on Kuopiossa varmistunut myös yhdelle muulle jo karanteenissa olleelle. Lisäksi on todettu yksi uusi koronatartunta. Kumpikaan näistä positiivisista tuloksista ei liity Tahkon kokoontumisiin.

Karanteeniin on määrätty yksittäisiä ihmisiä. Heidän tartunnat liittyvät positiivisen koronatuloksen saaneisiin ja muiden paikkakuntien altistumisiin.

Viimeisen kahden viikon aikana Pohjois-Savossa on todettu yhteensä jo yli 30 koronatartuntaa. Maaliskuusta lähtien tapauksia on ollut 94. Etelä-Savossa ei todettu keskiviikkona uusia tartuntoja.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut