Liikunnan ja ravitsemuksen tähtinimet kertoivat Kuopiossa näkemyksensä kehopositiivisuuteen, liikkumattomuuteen ja fat but fit -ajatteluun

Tällä viikolla Kuopiossa järjestetyssä liikuntalääketieteen kansainvälisessä symposiumissa liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset kertoivat näkemyksiään nykyisistä liikkumiseen ja terveyteen liittyvistä ilmiöistä. Lue, mitä Harvardin yliopiston evoluutiobiologian professori Daniel E. Lieberman kertoo ihmisten liikkumattomuuden syiksi ja kuinka hänen mielestään yhteiskunta saisi kaikki liikkeelle.

Entä mitä Helsingin yliopiston ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm puolestaan ajattelee kehopositiivisuudesta ja kuinka hän näkee terveydenhallintaa korostavan "Fat but Fit" -ajattelun. Fogelhomin ajatuksin ottaa kantaa myös kuopiolainen personal trainer Jenna Ritvanen, joka saa kuulla huutelua siitä, miten hän voi työskennellä hyvinvointialalla vaikka on itse ylipainoinen.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut