Mainos: Bo LKV Kuopio

Näin Savossa panostetaan koteihin ja asumiseen vuonna 2020

Huippuvälittäjien lisäksi tiimiin kuuluu valokuvaajia, stailaajia ja markkinoinnin ammattilaisia.

Mainos Asumisen uudet tuulet puhaltavat Savossa, kun hartaasti odotettu välitysketju avasi toimiston Kuopioon vuoden vaihteessa 2020. Bo LKV on noussut kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjäksi Suomessa ainutlaatuisella ja raikkaalla konseptillaan.-Tämä on ollut jännittävää ja työntäyteistä aikaa. On ollut todella ihanaa huomata, miten hyvin meidät on otettu täällä Kuopiossa vastaan, Bo LKV Kuopion myyntipäällikkö ja kiinteistönvälittäjä Maria Keinänen hymyilee.

-Meillä on kasassa aivan superporukka, joka koostuu kaupungin parhaimmista välittäjistä. Tiimimme on juuri sopiva yhdistelmä kokemusta sekä nuorekkuutta. Kaikki ovat todellisia välitysalan ammattilaisia.

Bo LKV Kuopion toimisto sijaitsee osoitteessa Minna Canthin katu 15.

Huippuvälittäjien lisäksi Bo LKV on tunnettu myös sisustuslehtitasoisista myyntikuvista, jotka erottuvat asuntoportaaleissa edukseen. Välittäjien lisäksi tiimiin kuuluu kunkin alueen lahjakkaimmat valokuvaajat, stailaajat ja markkinoinnin ammattilaiset.

-Stailauksen tarkoituksena on korostaa kodin parhaita puolia. Stailauksessa karsitaan henkilökohtaiset elementit ja suositaan pehmeää, neutraalia ilmettä, jolloin ostajan on helpompi kuvitella asunto tulevaksi kodikseen, kertoo stailaaja, sisustussuunnittelija Charlotta Taskinen

– Niin myyjiltä kuin ostajilta tullut palaute on ollut todella hyvää ja nopeat myyntiajat todistavat konseptin toimivuuden. Suositteluprosenttimme onkin täydet 100 %, Keinänen komppaa.

Ajankohtaista tietoa asumisen ja sisustamisen trendeistä Bo LKV tarjoaa oman lifestyle-lehtensä ja Bo Living –podcastin avulla.

Savolaisten asuntounelmia toteuttamassa

Vaikka välitysala on mullistunut kuluneen vuosikymmenen aikana merkittävästi, ostajien toivelistan kärkipäässä säilyy yksi asia ylitse muiden.

-Sijainti on edelleen se ykkösjuttu. Keskusta ja sen lähialueet sekä Saaristokaupunki ovat Kuopion kestosuosikit. Hyvät liikenneyhteydet, palvelut sekä koulun läheisyys lisäävät alueen viihtyisyyttä, Maria Keinänen summaa.

2020-luvulla asumisen arvoja määrittävät yhä enemmän myös ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus. Kodilta toivotaan kompakteja, toimivia neliöitä. Kiireisen arjen keskellä kodin merkitys rauhoittumispaikkana korostuu. Ajankohtaista tietoa asumisen ja sisustamisen trendeistä Bo LKV tarjoaa oman lifestyle-lehtensä ja Bo Living –podcastin avulla.

Digitaaliset palvelut mm. virtuaaliset kalustukset sekä 3D-asuntoesittelyt ovat tällä vuosikymmenellä asunnon myynnin tärkeitä työkaluja.

- On tärkeää tarjota ostajalle totuudenmukainen kuva asunnosta, mutta tuoda samalla esiin ne mahdollisuudet, joita ei välttämättä tyhjästä asunnosta heti ensi näkemältä huomaa. Siksi kalustamme tyhjiä asuntoja virtuaalisesti, Charlotta Taskinen selventää.

-Lisäksi meillä on esimerkiksi Bo Match – palvelu, joissa etsimme asiakkaalle juuri hänen unelmiaan vastaavan kodin. Sivujamme kannattaa seurata muutenkin, sillä Sneak Peek –osiossa ostajalla on mahdollisuuden katsoa lähipäivinä myyntiin tulossa olevat kohteet jo ennen kuin kohteet julkaistaan asuntoportaaleissa, Maria Keinänen vinkkaa.

 

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja varaa maksuton arviokäynti. Bo LKV Kuopion tiimi toteuttaa asuntokauppasi turvallisesti, tehokkaasti ja tyylillä.

Bo LKV Kuopio

Minna Canthin katu 15, 70100 Kuopio

puh. 040 044 8343

kuopio@bo.fi

Seuraa Bo LKV Kuopiota Facebookissa tai Instagramissa.