Mainos: Lujatalo Oy

Yksilöllinen Lujakoti on paras koti juuri Sinulle - Tehty kestämään elämää

Kuopiossa on tarjolla useita uniikkeja muuttovalmiita Lujakoteja aivan Kuopion keskustassa ja vaihtoehtoisesti keskustan tuntumassa. Lujakodit ovat yksilöllisiä ja ihastuttavia asuntoja aina hyvillä sijainneilla. Tarkkaan harkituista pohjaratkaisuista löytyy täydellinen koti perheille, pariskunnille tai yksinasuville. Nykyaikaiset uudet Lujakodit ovat luonnollisesti energiatehokkaita. Kerromme tässä artikkelissa muuttovalmiista asunnoistamme, mutta nettisivuillamme voit tutustua myös rakenteilla oleviin kohteisiimme.

Mainos | Millä alueella Sinun Lujakotisi sijaitsee?

Kauniissa Kuopion kaupungissa sijaitsevat muuttovalmiit Lujakoti-asuntomme ovat kuin luotuja sinulle, joka etsit yksilöllistä kotia ja nautit kauniista ympäristöstä. Valkeisenlammen alueen vuonna 1906 lääninsairaalan talousrakennukseksi alun perin rakennettu rakennus on saneerattu ja asunnoista avautuu upeat puistomaiset lampinäkymät. Korkeat huoneet isoine ikkunoineen syvillä ikkunapenkillä sykähdyttävät näkijäänsä. Yksilölliset As Oy Malmgreninrannan Lujakodit hakevat vertaisiaan.

Samalla Valkeisenlammen tontilla, kävelymatkan päässä torilta ja ihastuttavan Valkeisenlammen vierellä sijaitsevat myös muuttovalmiit Teatterineuvoksen Lujakoti asunnot.

Valkeisenlammen ympäristö on yksi Kuopion keskeisimmistä ulkoilu- virkistys- ja tapahtumapaikoista. Alueella on erityisasema kaupunginteatterin teatteriaukion naapurina. Teatterineuvoksessa asujiaan odottaa vielä kaksi ihastuttavaa kolmiota. Tällä tontilla asuntosi arvo säilyy varmasti.

Vai miellyttääkö sinua asuminen aivan Kuopion keskustan sydämessä? Tori ja keskustan palvelut vieressäsi, sataman ja Väinölänniemen ulkoilumahdollisuudet lähes ovellasi? Rouvaskartano A ja Rouvaskartano B -asuintalot sijaitsevat samassa korttelissa kuin kulttuurihistoriallinen Piispantalo. Rouvaskartanoiden vapaista asunnoista löytyy erikokoisia ratkaisuja erilaisille ihmisille ja asumistarpeille, osassa asunnoista on upeat puistonäkymät ja näkymiä jopa Kuopionlahdelle.

Idyllistä rauhaa Lujakodissa Männistössä

Mikäli sinua houkuttelee asuminen hiukan kaupungin vilskeen ulkopuolella, on Männistön alueen Asunto-osakeyhtiö Hermanni juuri sinua varten. Männistö on vanha, rauhallinen ja kaunis asuinalue, joka sopii kaikenikäisille asukkaille. As Oy Hermannin aivan naapurissa on ostoskeskuskus kauppoineen, jossa hoidat vaivattomasti päivittäisostokset ilman autoa. Hyvät joukkoliikenteen reitit mahdollistavat helpon liikkumisen eri puolille kaupunkia. Keskustaankin on vain 1,5 km. Hermannilla on oma rauhallinen oleskelupiha autohallin päällä. Yhtiöstä löytyy kuivaushuone sekä nykyään jo harvinaisuudeksi muodostunut kylmäkellari. Katutasossa on myynnissä myös valoisa liiketila aivan Kalevalantorin vierellä.

 

Hermanni-sisakuva.jpg

Osta nyt muuttovalmis Lujakoti, niin saat keväisenä etuna sähköpyörän kaupanpäälle sekä hyvitämme hinnasta varainsiirtoveron (2%) verran! Etu voimassa 31.5.2020 saakka. Toki muuttovalmiissa kohteissa mielellämme neuvottelemme aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti kaupan ehdoista! Otathan yhteyttä!

Kaikki Kuopion Lujakotikohteemme: https://www.lujakoti.fi/kuopio

Sivultamme löydät myös 3D-virtuaaliesittelyt sekä videot muuttovalmiista asunnoistamme.

Aina turvallista asiointia Lujakoti-asuntomyyjiemme kanssa!

Kaupanteko ja asiointi Lujakoti-myyjien kanssa on aina turvallista ja helppoa. Asuntonäytöt järjestetään tänä poikkeusaikana yksityisnäyttöinä ja myytäviin asuntoihin pääset tutustumaan digitaalisten ratkaisujen avulla virtuaalisesti videoita ja kuvia katsellen rauhassa silloin kun se sinun aikatauluusi sopii.

 

Yksityisnäyttöjen varaaminen

Varaa näyttöaika soittamalla meille tai nettisivujemme lomakkeella.

 

Arja Leppänen

Puh. 044 585 2647

arja.leppanen(a)luja.fi

 

Marjut Kauppinen

Puh. 044 585 2622

marjut.kauppinen(a)luja.fi

 

Anu Hakala

Puh. 044 585 2643

anu.hakala(a)luja.fi