Mainos: Aku ja Ada

Tiesitkö, että kesän trendivaate on suora, leveä ja vähän liian lyhyt?

Äidin ja tyttären yhteisestä unelmasta tuli maakunnan muotikauppa.

Ulla ja Riikka Pitkänen toteuttivat äidin ja tyttären yhteisen unelman vaateliikkeestä, jossa töitä tehdään yhdessä ja suurella sydämellä.

Mainos | Ainakin pohjoissavolaiset vaateostajat tietävät, mistä puhutaan, kun puhutaan Akusta ja Adasta. Leppävirralta Matkuksen Juustoporttiin myymälänsä siirtänyt vaateliike tarjoaa huippumerkkejä nuorekkaille aikuisille naisille ja jatkossa yhä enemmän myös miehille. Muun muassa Billebeino, Levis ja Matinique kuuluvat tuleviin valikoimiin. Ja nyt ostamisesta on tehty helppoa: verkkokauppa on auki 24/7 ja sisältää ilmaisen toimituksen kotiovelle Kuopiossa ja Leppävirralla. Myös muita iloisia uutisia on yrittäjä Riikka Pitkäsellä, joka pyörittää liikettä yhdessä äitinsä Ulla Pitkäsen kanssa.

-Todellakin, nyt toimitamme verkkokaupan ostokset maksutta suoraan kotiisi Leppävirran ja Kuopion alueella. Saat ilmaisen toimituksen lisäksi iloisen hymyn ja hyvän mielen, Riikka lupaa ja paljastaa, että heille voi varata myös private shopping -aikoja, jolloin pääsee rauhassa ostoksille pienellä porukalla silloin, kun itselle parhaiten sopii.

-Tässä hyvä vinkki vaikkapa äitienpäivälahjaksi: Tuo äitisi privaattiostoksille, niin minun äitini stailaa hänet uuteen kesäkuosiin, Riikka vinkkaa.

 

Akun ja Adan Ulla Pitkänen on pitkän linjan vaatetusammattilainen, jolla on taito nähdä, mikä asu pukee asiakasta parhaiten.

Aku ja Ada on jo 10 vuotta vanha perheyritys, joka syntyi äidin ja tyttären yhteisen unelman lopputuloksena. Tosin ensin Riikan piti tehdä mutka maailmalla, ennen kuin haaveesta tuli totta, mutta lopulta kaikki lähti ”ihan käsistä” kuten yrittäjä itse kuvailee.

-Tämä on minun ja mutsin yhteisen unelman tuotos. Keksin, että teen ammattikorkeakouluopintojeni päättötyönä liiketoimintasuunnitelman meidän yhteiselle vaateliikkeelle - tulipa siitä sitten totta tai ei. Jo suunnitelmavaiheessa homma lähti ihan lapasesta ja kauppa aukesi jo ennen kuin valmistuin, Riikka nauraa.

 

Rehellistä palvelua suurella sydämellä

Äitiään Riikka kehuu vuolaasti yrittäjyyden ja pukeutumisen rautaiseksi ammattilaiseksi. Asiakkaat ovat seuranneet Ullaa vuodesta toiseen riippumatta siitä, missä hän kulloinkin vaikuttaa.

-En olisi yksin uskaltanut lähteä yrittäjäksi, jos ei mukana olisi äitini rautaista ammattitaitoa. Ulla on myös stailauksen ammattilainen, hän näkee heti vartalosta, mikä vaate kullekin sopii ja sanoo sen myös suoraan. Ihmiset tykkäävät siitä ja tulevat äitini perässä sinne, missä hän kulloinkin työskentelee. Hän ottautuu asialle ja asiakkaaseen ja on täydellä sydämellään mukana tässä hommassa.

Ketjuihin kuulumaton perheyritys tuo persoonallista muotia maailmalta maakunnan iloksi ja uusi tienvarsimyymälä mahdollistaa helpon asioinnin. Kansainvälisistä merkeistä muun muassa Samsøe Samsøe, Minimum, Mos Mosh, YAYA, Dr. Martensin, Design Lettersin ja vastuullisuudestaan tunnetun Claire Woman löytyvät myymälästä. Kotimaisista löytyy tuttuja nimiä myös.

-Valttimme on se, että olemme yksilöllisen palvelun perheyritys ja meillä on todella hyvät merkkivalikoimat. Uutena kotimaisena saimme Hálo From Northin valikoimiimme ja entuudestaan meillä on jo Makiaa, Ritva Fallaa ja Viaminnetin koruja. Eli ihan laatumerkkejä ja meillehän on tosi helppo tulla, pihassa on ilmaiset parkkipaikat ja auton saa ihan oven eteen. Kannattaa tulla kauempaakin, Riikka kannustaa.

 

Tämän kevään ja kesän trendihousuissa on leveät ja suorat lahkeet, jotka jäävät vajaamittaisiksi.

 

 

Aku ja Ada palvelee:

Matkus Juustoportti, Naulakatu 2, Kuopio

Puh. 0400 609504www.akuada.fihttps://www.facebook.com/akuadavaatekauppa/https://www.instagram.com/akuadavaatekauppa

Aukioloajat:

Ma-pe klo 12-18

La klo 11-15

Su suljettu toistaiseksi

Vapun ajan poikkeusaukioloajat:

Vappuaattona 30.4. klo 10-18

Vapun päivänä 1.5. suljettuVerkkokauppa www.akuada.fi on auki 24/7. Tilauksiin kuuluu tällä hetkellä ilmainen toimitus kotiovelle Kuopion ja Leppävirran alueella.

Aukioloaikojen ulkopuolelle on mahdollisuus varata yksityistä ostosaikaa alle 10 hengen porukoille.