Mainos: Savon yrittäjät

Yrittäjä! Älä jää yksin, Savon Yrittäjät on sinua varten

Yrittäjälle löytyy apua, katso täältä kootusti tiedot.

Töitä tehdään yhteen hiileen puhaltaen koko maakunnan hyväksi. Kuvassa Savon Yrittäjien toimiston väkeä ja luottamushenkilöitä 25 paikallisyhdistyksestä yhteisessä tapaamisessa Lapland Hotels Kuopiossa viime vuoden syyskuussa.  

Hyvät maakuntamme asukkaat ja yrittäjät,

 

Tästä kuvasta välittyy se, mikä maakuntamme yrittäjille on tunnusomaista: myönteisyys, yhteishenki ja tahto pitää maakunnan pyörät pyörimässä.

 

Vaikka kuva on viime syyskuulta, meillä yrittäjillä ja järjestöllämme on edelleen tallella myönteisyys, yhteishenki ja tahto pitää maakunnan pyörät pyörimässä. Se näkyy kaikessa siinä auttamishalussa ja käytännön toimenpiteissä, mitkä ovat viimeiset pari viikkoa kannatelleet tuhansia yrittäjiä, heidän perheenjäseniään ja työntekijöitään.

 

Maakunnan pyörien pyörittämiseen tarvitsemme myös jokaisen maakunnan asukkaan apua. Jokainen meistä voi auttaa tavallaan. Jokainen noutoruoka, hiustenleikkaus, kotisiivous, hieronta tai ostettu lahjakortti ovat nyt tärkeitä. Jokainen tilattu palvelu ja tehty ostos auttaa yrittäjää. Kaikki te, joilla on siihen mahdollisuus, tehkää se nyt.

 

Olemme aiemminkin selvinneet talouskriiseistä ja nyt moni asia on toisin - paremmin kuin vaikkapa 1990-luvun finanssikriisin aikaan. Käytössämme on hallituksen myöntämät rahoitus- ja tukipaketit ja erilaisten organisaatioiden ja tukiverkkojen apu aivan toisessa mittakaavassa kuin silloin.

 

Yrittäjä, ota meihin yhteyttä! Me olemme apunasi ja tukenasi. Olemme varautuneet lähitulevaisuudessa konkreettiseen auttamiseen, kuten esimerkiksi opastamaan sähköisten hakemusten täyttämisessä. Osaamme myös neuvoa yritystäsi sellaisten yhteistyökumppaneidemme luokse, jotka juuri nyt ovat sinun yrityksellesi oikeita. Nyt on tärkeää päästä tilanteen yli, toimia ja hakea apua.

 

Tärkeää on myös näkymä tästä eteenpäin. Jos asiantuntijaennusteet toteutuvat, syksyllä käynnistyy uusi jakso. Syksyllä toivutaan, elvytään ja lähdetään liikkeelle. Tärkeää on lyhentää kaikin tavoin sitä ajanjaksoa, jolloin Suomi Oy Ab:n pyörät ovat pysähdyksissä. Tähän me jokainen pienilläkin voimme vaikuttaa.

 

Kiitämme Savon Yrittäjien puolesta jo tässä vaiheessa kaikkia talkootyötä tehneitä konkariyrittäjiä, someauttamiseen pyyteettömästi osallistuneita yrittäjiä sekä yrittäjäjärjestön yhteistyökumppaneita. Erityiskiitos sinulle alueemme yrittäjä! Me rakennamme tätä maakuntaa yhdessä ja me selviämme tästäkin yhdessä. #autapientä

 

Savon Yrittäjät ry 

 Tarja Arbeliuspuheenjohtaja

Paula Aikio-Tallgrentoimitusjohtaja 

Yrittäjän apuna nyt: 

Savon Sissit: kuusi vapaaehtoista asiantuntijaa auttaa sinua puhelimessa www.bit.ly/savonsissit  YOM - Yritys oppii ja menestyy: Maksutonta digiapua ja erikoishintaiset etäkoulutukset www.yrittajat.fi/yomHankintaHelppi: Hankintaneuvontaa ja –koulutuksia sekä tukea yritysten liiketoiminnan kehittämiseen uudenlaisessa kilpailutilanteessa www.yrittajat.fi/hankintahelppi

Omistajanvaihdos: Maksutonta ja luottamuksellista yritysneuvontaa yrityksen elinkaaren eri vaiheissa www.yrittajat.fi/ykk  

Savon Yrittäjät Facebookissa: Viestintä on tällä hetkellä keskitetty Facebook-sivuille ja sieltä löytyy muun muassa Kauppatori-markkinapaikka, jossa yrittäjä voi kertoa palveluistaan ja tuotteistaan.

Valtakunnalliset Suomen Yrittäjien koronasivut www.yrittajat.fi/korona 

Alueemme koronaneuvontaa tarjoavat muut tahot, Uusyrityskeskukset ja kehittämisyhtiöt. Katso heidän yhteystietonsa osoitteesta www.bit.ly/p-skoronaneuvonta  

Savon Yrittäjien toimisto Paula Aikio-Tallgren toimitusjohtaja 0400 404 346, paula.aikio-tallgren(a)yrittajat.fi 

Mia Simpanen asiakkuuspäällikkö 044 368 0505, mia.simpanen(a)yrittajat.fi