Mainos: Savon Yrittäjät

Tapahtumissa tavataan

Viime keväänä kaivettiin legendaarinen Hulabaloo naftaliinista, ja pinkit pileet järjestettiin toukokuussa vuosien tauon jälkeen. Anna-Liisa Järvenpää

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Tekemämme tutkimuksen mukaan yrittäjäjärjestön jäsenyyden hyötyjä ovat hyvät tapahtumat, paikallinen edunvalvonta sekä järjestön viestinnästä koituvat hyödyt. Näitä plussapuolia jäsenyydestä kokevat saavansa sekä yksinyrittäjät, työllistävät yritykset että nuoret yrittäjät. Usein tapahtumat ovat kombinaatio huvia ja hyötyä, makuelämyksiä unohtamatta.

Me Kuopion Yrittäjissä olemme erityisesti panostaneet jäsenistölle järjestettäviin laadukkaisiin ja mielenkiintoisiin tapahtumiin. Suosiota ovat saaneet kuukausittain järjestettävät aamuinfot, joihin tänä vuonna sisältö on saatu Itä-Suomen yliopiston asiantuntijoilta. Olemme kuulleet puheenvuoroja mm. ravitsemuksesta, unesta ja tunteista – meidän kaikkien hyvinvointiin oleellisesti liittyvistä teemoista. Yhteistyökumppaneiden tarjoaman hyvän aamiaisen lisäksi hyötyä tuo myös verkostoitumisen mahdollisuus, kun sen muistaa hyödyntää. Osallistujia tapahtumissamme on ympäri maakuntaa.

Jäsenten välistä kauppaa on edistetty neljä kertaa vuodessa järjestetyillä Bisnesrehveillä. Ohjatuissa ryhmäkeskusteluissa jokainen on päässyt kertomaan oman yrityksensä tuotteista ja palveluista kymmenille yrittäjille. Tärkeimpien löytyneiden kontaktien kanssa voi sopia jatkoneuvottelut rauhallisempaan aikaan. Tapahtumissa puheensorina on valtava – hyvänä puolena myös se, että yksikään ei jää seinäruusuksi.

Viime vuonna tapahtumiimme osallistui 795 yrittäjää. Tänä vuonna uskomme 1000 kävijän rajan rikkoutuvan, sillä nyt kävijöitä on jo 738, ja monta hyvää tapahtumaa vielä tulossa.  Keräämme tapahtumista myös palautetta. Tänä vuonna tapahtumapalautteiden keskiarvo on 4,28 (asteikolla 1-5), ja paras palaute oli 4,7 – hipoi siis täydellisyyttä! 

Tapahtumakärjellä jatkamme myös tulevana vuonna – olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Kirsi Sisso-LitmanentoiminnanjohtajaKuopion Yrittäjät

Sivustolla voi lukea Savon Yrittäjien YrittäjäSanomat-lehden juttuja Pohjois-Savon alueen yrittäjistä, työelämästä ja markkinoista. Sisältö on Savon Yrittäjien tuottamaa.

Yrittäjäsanomien näköislehteä voit lukea tästä!

Liity Yrittäjien verkostoon tästä!