Mainos:

Rock Your Day!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Energia. Motivaatio. Mistä ne lähtevät?

Ne lähtevät sinusta. Ja siitä, että tiedät mitä sinä itse haluat elämässä. Ne lähtevät siitä, että sinulla on asenne kunnossa!

Miten saan asenteeni kuntoon? Hyvä kysymys. Kaikki liittyvät toisiinsa. Asenteesi on kunnossa, kun tiedät, että kaikki on sinusta kiinni. Ymmärrät miten mieli toimii, pidät itsestäsi huolta ja syöt hyvin, jotta energiasi pysyy huipputasolla koko päivän.

Itsestä huolta pitäminen tarkoittaa henkistä ja fyysistä puolta. Kun kaikki palaset naksahtavat kohdalleen, niin se on aivan mahtavaa. On kuitenkin ymmärrettävää, että se on jokapäiväinen työ. Aivan kuten yrittäminenkin. Yrittämisessä itsestä huolta pitäminen on keskittymisen ohella aivan ykkösasioita.

Välillä on hyvä pysähtyä ja miettiä missä olet. Tällä tarkoitan normaalia jatkuvaa ajatusvirtaa ja käyttäytymismalleja. Kun tulet tähän hetkeen, toimit ja keskityt siihen mihin pitää keskittyä. Asiat alkavat muuttua. Otat päiväsi ja elämäsi haltuun.

Monta kertaa päivässä on vaan pieni “slotti” milloin saamme asioita aikaan. Mutta kuvittele tilanne, kun alat oikeasti viemään elämääsi ja yritystäsi eteenpäin pienemmällä hälinällä ja huippufokuksella.

Kuka tahansa voi opetella keskittymään. Tee itsellesi päiväaikataulu; mitä teet tänään missäkin vaiheessa. Pidä itsesi kiireisenä oikeiden eteenpäin vievien asioiden kanssa. Herää ajoissa ja karsi turhat aktiviteetit pois. Aja itsesi kohti menestystä joka ikinen päivä. 

Tänä päivänä elämä on hektistä ja häiriötekijöitä on paljon. Pitää ymmärtää, että kaikki ei aina mene kuten suunnittelet. Ja se on ihan ok. Haasteita on ja ongelmia tulee.

On tärkeää, että ne kohdataan oikein eikä oteta niitä henkilökohtaisesti itseemme. Todetaan toki asia, mutta toimitaan asian korjaamiseksi tai uuden suunnitelman tekemiseksi. Kun emme ota asioita henkilökohtaisesti, lukitse niitä sisällemme, niin toimimme paljon paremmin ja ajattelemme selkeämmin. Energia pääsee kulkemaan kohti seuraavaa onnistumista.

Ja mikä tärkeintä, olomme pysyy kevyenä ja hyvänä. Joten muista, tapahtui mitä tahansa, aina mennään eteenpäin.

Kun yritystoiminnasta puhutaan, on tärkeää keskittyä myös myyntiin ja asiakashankintaan, sillä asiakkaat pitävät pyörät pyörimässä. Älä odota, että asiakkaat tulevat luoksesi vaan ala toimia jo tänään! Mieti, ketkä ovat asiakkaitasi ja kenen kanssa haluaisit toimia.

Tee unelmalistaa miettimättä asiaa sen enempää. Sitten onkin hyvä ottaa puhelin käteen ja soittaa uusille kontakteille ja kertoa erinomaisista tuotteista ja palvelusta, jota voit tarjota.  Tiedän, että se voi pelottaa ja voit sanoa, ettet ole myyjä.

Jokainen ihminen on kuitenkin myyjä. Halusi sitä tai ei. Itsekin luulin niin muutama vuosi sitten. Mutta kokemuksesta voin sanoa, että kuka tahansa oppii myymään, kun sitoutuu jokapäiväiseen oppimiseen.

Muista pitää hyvä asenne ja energia aina päällä, kun teet myynti- ja asiakaspalvelutyötä. Asiakkaat oikeasti huomaavat sen.

Muistatko vielä miten saat viritettyä itsellesi huippuasenteen ja energian? Kun pidät itsestäsi huolta, tiedät mitä haluat. Tiedät, että kaikki on sinusta itsestäsi kiinni. Myyntiä kannattaa jokaisen opiskella - tulokset voit nähdä jo aika nopeasti.

Muista! Tämä on sinun hetkesi. Nyt on sinun aikasi olla ja elää mieletöntä yrittäjän elämää! Rock Your Day!

 

Janne ImmonenRock Your Day jaCondo Group Oy